Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 02:06 - За психично болните българи в нета
Автор: psixiatyr Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2529 Коментари: 2 Гласове:
17

Последна промяна: 24.01.2016 02:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  В България не знаем какво да правим с психично болните не само в живота, но и в нета!
Там те са напаст и отвратително явление. 

  image


Психично болни  без надзор тормозят и заплашват съгражданите си не само из всички краища на страната в живота, но и в нета. Причината – простотията на болните и психичната здравна и правна помощ в България, които са всеизвестни и за жалост станали стил и начин на тормоз на околните познати и непознати

Напоследък се забелязва бум на гневните изблици на все повече шизофреници в нета с техните коментари и постинги, с многопрофилност, фалш и всеподобните им шизофренични прояви. Те са поети, политици, пропагандатори, певци и каквото им роди болната глава, както казват хората. Не се заблуждавайте, че това са здрави и нормални хора с които може да контактувате. Контактите с психично болни хора са обречени на провал предварително, именно поради тяхната завишена самооценка, не отговаряща на реалността.

Държавата и психичната здравна помощ, която осигурява, не може да предложи  постоянен надзор и лечение на всички психично болни в специализираните заведения, а какво остава за домашен надзор и следене за редовния прием на медикаменти.

Затова болните са станали напаст божоя в нета.Много от тях са с установени диагнози и са пенсионери поради психично заболяване. Те не работят и усложняват диагнозите си в стоене пред комповете си у дома по над 14 часа средно. Не приемат и лекарствата си по ред причини. Такива хора са с лабилна психика и се подават лесно на настроения, в повечето случаи негативни. Те са в нета за да блеснат, тъй като не могат да направят същото в живота си. Тук в нета са поети от рода и ранга на Омир, художници са повече от Микел Анджело. Особено се вживяват на учени и знаещи, тъй като не са учили и незнаят нищо по същество. Те са певци, музиканти и какво ли още не, което искат да бъдат и не са. Вярват си, само те, тъй като болеста им е затворила светогледа и собственото им отражение. Те са болни..

Броят на жервтите на психично болни в нета нараства. Хората са безпомощни пред агресията, измамата, цинизма, обидните коментари на болните отправени им без вина.
Когато отворят българските нет страници потребителите чакат и се молят - яростта на психично болните да ги отмине и този път...
Понякога човек си задава въпроса, а дали самите ръководещи сайтовете не са болни, щом като не вземат никакви мерки за тези фрапиращи случая на грубост и показност на шизофренично его от потребителите им.Прави впечатление също, че такива сайтове богатеят с нарцистично надписаните шизофренични лъжливи прочита, които носят печалби на сайта и отчитат посещаемост. Тук стигаме до парадокса как такива нетни платформи се възползват от болеста на потребителите си и заедно нанасят вреди върху здравето на здравите потребители на сайта.
Моят съвет е видите ли такива психични капани и заигравки с вас просто напуснете сайта. Не ви е мястото в сайт в който се толерира агресията на болни хора и шизофренични похвати за първенци с надписани прочита и гласове в сайт. Махайте се далече от болните и заразеният им сайт. 




Гласувай:
18



1. kvg55 - Усещам ги, че не са вред, но нямам ...
17.02.2016 18:10
Усещам ги, че не са вред, но нямам доказателства, макар че не е нормално да ругаеш в блога или да пускаш по десетина постинга на ден. След прочитането на постинга съм по-категоричен в преценките си.
Препоръчах го на приятел съблогър, който на такива досадници отвръща със същото, защото те само така го разбирали.
цитирай
2. nikyniky - Всички болни ги разбираме в нета, без да сме доктори
21.03.2016 18:41
В този блог има много страдащи от грандомания и шизофрения.
Благодаря за тази полезна статия, докторе!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: psixiatyr
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 111118
Постинги: 13
Коментари: 17
Гласове: 131
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930